DAK ISOLEREN? DELTA DAK!

Delta Dak is de specialist voor het isoleren van platte en hellende daken voor bedrijven, particulieren, overheden, aannemers en woningbouwverengingen. U kunt rekenen op klantvriendelijke prijzen, topkwaliteit en optimale garantie.

Delta Dak isoleert uw dak professioneel en adequaat

Het isoleren van daken is een specialiteit van Delta Dak. Delta Dak isoleert daken van woningen, schuren, garages, bedrijfspanden, loodsen en hallen.

Bespaar veel geld met dakisolatie

Warmte stijgt omhoog en als een dak niet goed geïsoleerd is, gaat veel warmte verloren via het dak. Wie zijn dak niet van voldoende isolatie laat voorzien, verstookt en verbruikt gedurende een hele winter veel meer warmte en energie. Het loont dus de moeite om uw dak goed te laten isoleren.

Warmteverlies via het dak komt vooral voor bij oude huizen (woningen gebouwd voor 1970). Met goede dakisolatie is warmteverlies eenvoudig te voorkomen en deze investering verdient u via een lagere energierekening snel terug. Laat uw dak professioneel isoleren met de dakisolatie van Delta Dak.

Soorten dakisolatie

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal met diverse eigenschappen. Het belangrijkste is de isolatiewaarde van het materiaal. Deze waarde wordt uitgedrukt door middel van een Rc-waarde. Uiteraard kunnen wij u hierover adviseren.

Gaat het om een plat, een (licht) hellend of schuin dak?

Ook het soort dak en de ruimte onder het dak is relevant: Gaat het om een schuin dak of een plat dak? Is de ruimte onder het dak verwarmd of niet? Deze en ander zaken zijn van invloed op de materiaalkeuze. De mannen van Delta Dak weten alles van dakisolatie en adviseren en installeren.

Bel of mail ons voor een advies op maat.

Delta Dak gebruikt de volgende materialen voor dakisolatie:

  • hardschuimplaten
  • meerlaagse folies
  • glaswol
  • steenwol

Bel of mail Delta Dak voor meer informatie en een prijsopgave.