DELTA DAK, DAK RENOVEREN

Delta Dak: uw dakdekker in Zeeland. Delta Dak is de specialist voor het dekken, repareren en renoveren van platte en hellende daken voor bedrijven, particulieren, overheden, aannemers en woningbouwverengingen. U kunt rekenen op klantvriendelijke prijzen, topkwaliteit en optimale garantie.

Een dakrenovatie voorkomt ongemak en ergernis

Soms is de renovatie van een dak noodzakelijk: tijdens het opsporen of repareren van lekkages, ontdekken wij nogal eens zwakke plekken in een dak. U begrijpt dat die plekken binnen afzienbare tijd tot problemen of ongemak kunnen leiden. Indien wij dit constateren, zullen wij dit altijd aan u melden. Voorkomen is immers beter dan genezen en één lekkage is voor de meeste mensen al vervelend genoeg. Als ervaringsdeskundigen weten wij als geen ander waar slijtages of schades kunnen ontstaan. Wij weten dus als geen ander hoe we een dak moeten inspecteren.

Een goed gerenoveerd dak kan weer vele jaren mee

Als u de renovatie van uw dak aan de mensen van Delta Dak overlaat, kan uw dak er weer jaren tegenaan. Wij vervangen en/of repareren zwakke plekken in het dakwerk deskundig en nauwkeurig. Wij hebben alle voorkomende dakdekkersmaterialen en gereedschappen om uw dak weer in topconditie te brengen.

 

Dakrenovatie is voordeliger dan veel mensen denken

De kosten voor het renoveren van een dak zijn uiteraard afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden en de benodigde materialen. Deze kosten vallen vaak erg mee en als u denkt dat uw dak toe is aan een renovatie of grondige opknapbeurt, dan maken wij graag een inschatting van de kosten voor u. U hoeft ons maar te bellen of te mailen.

Renoveren en isoleren

Uiteraard verzorgen wij ook het isoleren van uw dak volledig. Kijk ook bij dak isoleren.