OVER ONS BEDRIJF: DELTA DAK

Delta Dak: uw dakdekker in Zeeland. Delta Dak is de specialist voor het dekken, repareren en renoveren van platte en hellende daken voor bedrijven, particulieren, overheden, aannemers en woningbouwverengingen. U kunt rekenen op klantvriendelijke prijzen, topkwaliteit en optimale garantie.

TEAM DELTA DAK

Delta Dak is al ruim 15 jaar actief vanuit Schouwen-Duiveland en heeft een breed netwerk opgebouwd.

Met veel klanten, relaties en leveranciers werken wij al vele jaren samen en ons klantenbestand groeit nog steeds gestaag. Ons compacte en goed op elkaar ingespeelde team werkt goed, snel, veilig en is uiterst efficiënt. Omdat wij zo compact zijn en efficiënt werken, leveren wij topkwaliteit voor een klantvriendelijke prijs. Het is onze ambitie om ons werk goed, professioneel en naar de wens van de klant uit te voeren.

De mannen van Delta Dak zijn echte aanpakkers die klaarstaan voor hun klanten en die er een eer in scheppen om een project zo perfect mogelijk op te leveren.

U kunt ons inschakelen voor alle voorkomende dakdekkers-werkzaamheden zoals pannendaken, platte daken, sedum daken, lichthellende daken tot aan rietgedekte daken toe. Ook het isoleren van daken, het aanbrengen van daglichtsystemen en het aanleggen van vijvers en zwemvijvers zijn veelvoorkomende werkzaamheden.

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem dan aub contact met ons op.

GARANTIE

Delta Dak levert alleen eerste klas materialen waarop volledige fabrieksgarantie van toepassing is. Daarnaast garanderen wij dat door ons geleverd werk conform afspraak wordt uitgevoerd. Daar kunt u ons altijd op aanspreken.

VACATURES

Op dit moment hebben wij geen vacatures.