HELLENDE OF SCHUINE DAKEN

Delta Dak, uw specialist voor het dekken, repareren en renoveren van hellende en schuine daken. Wij werken voor bedrijven, particulieren, overheden, aannemers en woningbouwverengingen. U kunt rekenen op klantvriendelijke prijzen, topkwaliteit en optimale garantie.

Shingles, sedum daken, dakpanplaten en dakplaten: Delta Dak maakt het!

Zoekt u een professioneel en vertrouwd Zeeuws bedrijf voor het dekken, renoveren, isoleren of onderhouden van uw dak. Bel Delta Dak. Voor (licht)hellende daken adviseren wij diverse soorten shingles en dakplaten. Laat u vrijblijvend informeren door de specialisten van Delta dak. Wij verzorgen uw dakproject van A – Z.

Shingles zijn licht, sterk en duurzaam

Shingels komen van oorsprong uit Amerika en worden voornamelijk ingezet in bij woonhuizen, recreatiewoningen, veranda’s, stacaravans, garages en overkappingen. Shingels worden vervaardigd uit bitumen, hout en leisteen. Shingles zijn vanuit diverse oopgpunten interessant:

  • shingles zijn duurzaam gunstig qua prijsstelling
  • shingles hebben een laag gewicht en zijn hierdoor zeer geschikt voor lichte(re) constructies.
  • shingles gaan lang mee en behoeven (in de regel) weinig onderhoud.

De uitstraling van een huis wordt medebepaald door het dak

Een mooi en goed verzorgd dak is letterlijk en figuurlijk de kroon op het huis. Neem daarom de tijd voor het maken van de goede keuze en laat u uitgebreid informeren. Delta Dak neemt graag de tijd voor u én voor een perfect dak.

Delta Dak, dé specialist inzake (licht)hellende en schuine daken

Dakplaten en dakpanplaten van Delta Dak

Dakplaten zijn er in verschillende soorten en maten. Welke dakplaat het meest geschikt is, is afhankelijk van de isolatiebehoeftes, het soort dakbedekking en de dakconstructie. Delta Dak voorziet u van deskundig advies en helpt u desgewenst bij het maken van de juiste keuze.
Ook het vakkundig aanbrengen van dakplaten is voor Delta Dak dagelijks werk.

Delta Dak levert en installeert:

  • kunststoffen dakplaten en dakpanplaten in diverse uitvoeringen
  • stalen dakplaten in diverse uitvoeringen