DELTA DAK, VIJVERS EN ZWEMVIJVERS

Delta Dak is de specialist voor al uw dakwerk en voor het aanleggen van uw vijver of zwemvijver. Wij werken voor bedrijven, particulieren, overheden, aannemers en woningbouwverengingen. U kunt rekenen op klantvriendelijke prijzen, topkwaliteit en optimale garantie.

Vijvers en zwemvijvers

Delta Dak legt ook vijvers en zwemvijvers aan. Deze bedrijfstak is ontstaan vanuit onze kennis van en ervaring met het werken met FPO-folies en andere kunststoffen. Omdat wij het aanleggen van vijvers en zwemvijvers als welkome afwisseling zien en het resultaat van ons werk zowel onze klanten als onszelf veel voldoening geeft, is het inmiddels een specialiteit van Delta Dak.

Vijvers verrijken het buitenleven

Omdat water leeft, altijd in beweging is en prachtige weerspiegelingen laat zien, past een vijver in bijna ieders tuin. Ook kan een vijver in bijna iedere gewenste vorm (strak, landelijk, natuurlijk of artistiek) bedacht en aangelegd worden. Ook ten aanzien van het leven in en om de vijver zijn er veel verschillende wensen en ideeën. Delta Dak luistert, adviseert en realiseert.

Zwemvijvers winnen aan populariteit, juist in een landelijke omgeving zoals Zeeland. Bovendien is een zwemvijver ten opzichte van een zwembad veel voordeliger en heeft u voor de realisatie van een zwemvijver geen vergunning nodig. Daarnaast wordt het zwemmen in natuurwater (zonder chloor) als zeer prettig ervaren en met een warmtepomp kunt u het ‘zwemseizoen’ verlengd worden.

Hoe Delta dak een zwemvijver maakt

Delta Dak maakt zwemvijvers van duurzame FPO-folie; een UV- en ozonbestendige folie. Dit materiaal heeft en heeft een zeer lange levensduur en is ideaal voor het aanleggen van een zwemvijver. Het grote voordeel is dat deze zwemvijvers geen bekisting of andere constructie nodig hebben. Het realiseren van een zwemvijver neemt dan ook relatief weinig tijd in beslag. Graag adviseren wij u over wat er allemaal kan op het gebied van zwemvijvers ook in relatie tot planten, afscheidingen, pompen, filters etc.

De kosten van een zwemvijver?

De kosten worden bepaald door het formaat, de  vorm, de gebruikte materialen, het filtersysteem, de afwerking en accessoires. Als u hierover meer wil weten, hopen wij dat u contact met ons opneemt.

Bel Delta Dak of vraag vrijblijvend een begroting aan.