DELTA DAK, LICHTKOEPELS EN DAKRAMEN

Delta Dak is de specialist voor het aanbrengen en repareren van dakramen en lichtkoepels tbv platte en hellende daken. Wij werken voor voor bedrijven, particulieren, overheden, aannemers en woningbouwverengingen. U kunt rekenen op klantvriendelijke prijzen, topkwaliteit en optimale garantie.

Uitgelicht: daglichtoplossingen van Delta Dak

Voldoende daglicht in huis en / of op het werk is van belang voor uw gezondheid en welbevinden. Daglicht komt doorgaans via ramen of deuren een ruimte binnen maar dat is niet altijd toereikend. Daglicht dat van bovenaf een ruimte binnenkomt, wint dan ook aan populariteit en is een steeds vaker gekozen oplossing. Door een juiste toepassing valt er bovendien veel te besparen op energiegebied. Delta Dak biedt dakramen en lichtkoepels, dakvensters en lichtstraten. Wij adviseren u graag, installeren deskundig en bieden goede garanties.

Delta Dak biedt u een ruim assortiment daglicht-producten. U kunt kiezen uit verschillende typen dakramen, lichtkoepels, lichtstraten en ’tubelights’ of ‘lightbeams’.

Wilt u genieten van volop daglicht en de invloed van de seizoenen en het veranderende licht in uw woon en/of werkruimte? Laat u informeren. Delta Dak adviseert en installeert diverse daglichtsystemen van A-merken zoals Velux, Skylux en Solatube.

Bel Delta Dak of vraag vrijblijvend een begroting aan.