DELTA DAK, DAKEN

Zoekt u een professionele en vakkundige dakdekker voor het dekken, renoveren, isoleren of onderhouden van uw platte dak(en)? Delta Dak is uw Zeeuwse dealer van Sika/Sarnafil, een topmerk inzake dakbedekkingsmaterialen. Voor platte en licht hellende daken adviseren wij diverse soorten daken.

DAK REPAREREN

Als uw dak lek is, wilt u maar één ding: goed en snel geholpen worden. Bel Delta Dak. Wij zorgen ervoor dat de lekkage van uw dak goed en snel verholpen wordt. Of het nu om een plat dak, een lichthellend dak of een schuin dak gaat: wij sporen de lekkage op en verhelpen deze.

LEES MEER

DAK RENOVEREN

Soms is de renovatie van een dak noodzakelijk: tijdens het opsporen of repareren van lekkages, ontdekken wij nogal eens zwakke plekken in een dak. U begrijpt dat die plekken binnen afzienbare tijd tot problemen of ongemak kunnen leiden.

LEES MEER

DAK RESTAUREREN

Delta Dak wordt regelmatig ingeschakeld voor het restaureren van daken van woningen, boerderijen, schuren, herenhuizen en historische panden zoals kerken, landhuizen en kastelen.

LEES MEER

DAK ISOLEREN

Het isoleren van daken is een specialiteit van Delta Dak. Delta Dak isoleert daken van woningen, schuren, garages, bedrijfspanden, loodsen en hallen.

LEES MEER

PLATTE DAKEN

Delta Dak verzorgt al deze werkzaamheden voor u en dat professioneel en tegen redelijke tarieven. Ook kunt u, in geval van bijvoorbeeld lekkage of wanneer u uw dak wilt vernieuwen, contact met ons opnemen voor een vrijblijvende inspectie van uw dak.

LEES MEER

HELLENDE EN SCHUINE DAKEN

Zoekt u een professioneel en vertrouwd Zeeuws bedrijf voor het dekken, reviseren, renoveren, isoleren of onderhouden van uw dak. Bel Delta Dak. Voor (licht)hellende daken adviseren wij diverse soorten shingles en dakplaten.

LEES MEER

PANNENDAKEN

Delta Dak levert en installeert een breed en diep assortiment dakpannen: traditioneel, modern, van steen, beton, kunststof en zelfs van glas.

LEES MEER

LICHTKOEPELS

Voldoende daglicht in huis en / of op het werk is van belang voor uw gezondheid en welbevinden. Daglicht komt doorgaans via ramen of deuren een ruimte binnen maar dat is niet altijd toereikend.

LEES MEER

DAKGOTEN

Het vernieuwen van uw dakgoten of het met kunststof folie bekleden van dakgoten, bakgoten en tussengoten, ook van monumentale panden en bij restauratiewerken is een specialisme van Delta dak.

LEES MEER

DAK VERNIEUWEN

De Zeeuwse specialist in het vernieuwen van uw dak kunt u inschakelen voor het vernieuwen van pannendaken, sedumdaken, platte en alle voorkomende (licht) hellende daken.

LEES MEER